søndag 3. oktober 2010

Høststorm på fjelle...

Det er høstferie og vi koser oss inne på hytta mens høststormen raser ute. Kjekt at hytta er godt isolert, hører "ingenting" om natta ;-) Var en fin dag på lørdag, så da benyttet vi oss og fikk mura ferdig siste veggen med fasadeskifer ute, for idag blåser det kraftig og hele platten er full av jord som har blåst ned fra torvtaket... jord overalt, til og med bak vindussprossene ! Og jeg som vaska vindua ute i går...

Har pusla litt på badet på loftet, satt opp glassbyggestein og fuget ferdig. Vi hadde planlagt å legge stålskinne på enden, men var litt uheldig med veggen slik at skinna ikke passa... Fikk tips om å legge blank mosaikk fliser som vi klippet ut fra matta og festet med glasslim. Dette ble mye rimeligere enn de endestykkene i glass som kan kjøpes spesielt for glassbyggestein. Ser ut som om glasset er sjøllysende ? ;-)


Skrått tak på loftet og da valgte vi å bygge veggen med en stein mindre på ytterste raden.

Ikke frostet vegg, men full av fugemasse som ble vasket og vasket og vasket vekk til slutt ! I morgen kommer rørleggeren og monterer toalett, dusj og kran til vasken og forhåpentligvis vann !

Litt røsslyng og pyntekål på hyttetrappa ;-)

1 kommentar:

  1. Ååååå dere er kjempeflinke !!
    Det blir så fint. Liker bildet ditt frue :)

    SvarSlett