mandag 6. juni 2011

Beising av platting m.m.m.m....


Ny laaaang helg på hytta er over - ankom allerede onsdag kveld og ble til søndag - vekslende vær, men så utrolig godt å være der :-)))

Satte igang med beising av platten på ca. 70 m2 og valgte Jotun Terrassebeis - vannbasert. Litt skummelt med så ustabilt vær, men med litt vind så tørket både beisen og alt regnet som hadde lagt seg oppå den nye beisa terrassen om natta...Fargen ble faktisk i samme nyanse som eikegulvet inne :-), og fargen heter "Nordisk Tre" (tror jeg - må dobbelsjekke - finner ikke igjen fargekartet her jeg sitter...)



Platten på inngangspartiet. Fargen ble "rolig" og dempet - og grusavtrykk vises nesten ikke ;-)


Før og etter bilde. Platten har stått ubehandlet i ett år, slik at all den grønne impregneringsfargen så å si var vasket vekk. Platten var derfor blitt ganske så "hvit", slik at det var godt for øynene å få dempet hvitskjæret.

Snø og is har det vært mye av i vinter ! Denne store brune steinen hadde løsnet langt oppe i elva og så truffet brua på bildet. Alt rekkverk i tre var borte vekk og den støpte bruplata var kløyvd i 2!





Her er alt rekkverk knust og selve broplata er delt i 2.

Den store steinen som har rast utfor sammen med is og snø. Dette har skjedd etter påske.


Pus var også med på tur denne langhelga - veldig sliten etter å ha fanget mus hele dagen... Sovnet i blomsterkrukka på terrassen.

Godt å sove i aviskurga inne om kvelden ;-)


Ellers fikk vi listet så å si alt ferdig innvendig. Det lille 5. soverommet på loftet ble også helt ferdig så nå gjenstår det bare å få inn ei seng her også, som vi må snekre selv da dette rommet ikke har full høyde. Kanskje med hjul på som kan flyttes rundt på gulvet ?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar