søndag 13. desember 2009

3. søndag i advent

Etter flere dagers innsats på hytta, har vi fått gjort følgende :
Muring av Leca stein 7 cm utenpå gipsplate, og satt opp nisje for ved etc. på kjøkkenet.
Nå er det bare å bære på plass vedovnen (120 kg!!) og montere røykrør med sideuttak på ovnen. Men først må det settes på grå fasadeskifer og pusses litt mur...


Tilsvarende har vi murt opp Leca-stein på vegg på stua som også skal ha fasadeskifer.På kjøkkenet er det montert inn skyvedørskarm og satt opp vegg mot gangen.


På kjøkkenet har nå snekkerene gjort ferdig vindusforingene i mdf-hvitmalt, enkelt og greit, da slipper vi masse malearbeid. Ble faktisk veldig bra ! I tillegg har dei listet ferdig alt rundt kjøkkenvinduene - veldig flott arbeid, for her var det mye vinkler og tilpasninger...
Alle øvrige vinduer i hytta har nå fått utforinger og er klar til listing av oss !

Trappehuset begynner å ta form - panel er satt på og beiset ferdig med fargen Zen Sand. Videre er oppstaving av hele loftet ferdig + satt opp el-bokser og strekt rør der oppe.

Her er det priming av vaskeromsgulvet - ble 2 omganger med Hey'di primer. Så har Ørskog Energi og elektrikerne vært der, og ja vi har fått strøm inn i hytta ! Og er dermed sikret både varme og lys til vinteren og påske ! Før avreise satte vi på en panelovn og varmekabler på vaskerom hvor vanninntaket fortsatt ligger "uisolert". Det er nemlig meldt "sprengkulde" for å være Sunnmørsalpene i neste uke - opptil 22 minusgrader...Brr... I tillegg kom det nesten 20 cm snø på søndag !
Hyttebyggerene tar nå juleferie - kanskje en tur innom i løpet av neste helg for å få på plass noen tunge ting, som vi trenger hjelp av en sterk mann til å bære (les sønn i huset) ? Gleder oss til å vise hytta til sønnen vår som kommer heim på juleferie - han har ikke sett den med egne øyne siden graving av tomta.

3 kommentarer:

  1. Dere har jo fått gjort kjempemasse. Så utrolig flinke! Så nydelig veggene ble mot de hvite karmene. Lekkert å se!!

    SvarSlett
  2. Veldig flinke har dere vært. Utrolig hvor lang tid ting tar. Kan virke som lite men så har man egentlig gjort masse!! Synes som annicken at veggene blir fine mot de hvite karmene og har lyst til å gjøre noe lignende selv på soverommene. Kanskje noe mer gråtone da det vil bli mer riktig i forhold til fargene i hytta forøvrig. God juleferie!

    SvarSlett
  3. Kanskje vært greit å skrive navnet sitt siden profilen ikke kommer opp hos meg som er wordpress og ikke blogspot bruker ;-)... Hilsen fra Anne Lene - www.hyttebloggen.no

    SvarSlett