søndag 22. august 2010

Snart er sommeren over...

Da har vi endelig fått gravemaskin i tomta igjen !!! Busengdal Transport AS på plass fredag morgen kl 07:45 - og jeg hadde tatt fri. Gravemaskina blir der nok noen dager til ja... Mange steinheller som skal flyttes og mere jord må kjøres på. Blir spennende og se til slutt hvordan det blir ! I mellomtiden har vi startet med å sette opp skiferpanel rundt kjøkkenet, og det ble veldig fint. Flere bilder følger...

Flisearbeidet på loftsbadet er også ferdig. Her er det gulv og dusjvegger som legges. Flisene er 10x10 cm i marmor med masse hull i... Blir litt å fuge ja !
Har smurt på flere lag med membran utenpå Litex-plater, brukte de tynneste på 1 cm bak dusjveggen og en liten rad på gulvet for å flise opp en kant på gulvet også.

Morsomme marmor fliser ;-) og så skal alle disse hullene fuges. Det ble både røft og tøft til slutt !

Litt morsom rist i dusjen også - Flisekompaniet har flere sorter å velge mellom, i tillegg til standard rist (den runde). Her har da alle "hullene" fått fugemasse.

Ferdig fuget og ferdig oljet med glansmiddel spesielt for stein fliser. Da skal det settes opp glassbyggestein mot baderomsinnredningen. Det blir neste gang...

Se det flotte ullteppet fra DEVOLD vi fikk i gave fra Anne Grethe og Torgeir som var på besøk forrige helg med lille Iris ;-) Hun traff perfekt med fargene til det gamle ullteppet på gulvet som jeg har arvet. Teppet er ensfarget grått på den ene siden og nydelige høstfarger på den andre siden. Tykt og samtidig mykt teppe i ren ull, som vi ble veldig glade for !! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar