tirsdag 29. september 2009

Så kom snøen... og det ble kaldt, veldig kaldt...


Så mye snø kom det på 2 dager, og det allerede 28. september 09... Kjedelig ! Vi er ikke klar for mer snø enda... I dag kom nemlig IKEA med alt vi hadde handlet i august på IKEA Bergen. Neida, lastebilen kom seg IKKE opp til hytta og den måtte snu. Vi fikk den ned i bygda igjen og alle varene ble losset inn på en gård i Stordal. Kanskje like greit, siden vi ikke er klar for kjøkken, senger, kommoder, stoler etc etc enda :)


Men svigerfar og hyttebyggeren fikk ihvertfall støpt ferdig gulvene som nå hadde fått varmekabler. Godt jobba i vinterkulda...

Neste uke (41) er det høstferie på Sunnmøre og da har hyttebyggerene tatt seg "jobbeferie". Krysser fingrene på at vi får gjort VELDIG MYE !!!

4 kommentarer:

 1. Hei igjen! Snø ja. Jeg hørte at det snødde hos oss også. Flaks at vi satt på takpapp forrige helg kan man si....
  Hva slags kjøkken har du bestilt? Har du tegningen? Jeg skal til å bestille kjøkken og noen familiekøyer og baderomsinnredning nå:-)

  Hilsen Annicken

  SvarSlett
 2. Hei Annicken! Kom litt tidlig snøen ja..håper indelig den reiser sin veg, men dokke va no heldig som hadde fått på takpappen. Skal legge ut tegninga på Ikea Ståt hvitt kjøkken med eik benkeplater til, som ble levert i går. Litt landlig/hytteaktig kjøkken, var ikke mitt 1.valg, men jeg tapte kampen på Ikea hvor vi tilbrakte 9 timer for å bli ferdig...Puh ! Sett på din tegning også, ser veldig bra ut. Går det bra å ha vifte over kjøkkenvinduet eller blir det mye fett på vinduet da? Ser for meg noe i den stilen du har valgt ja,evt lys glatt bøk...hm..vanskelig dette med å velge kjøkken. Kjøpte FLORØ dobbelseng til oss voksne, samt hvite kommoder og skap der også. Prøver nå å få kjøpt den ene baderomsinnredningen der også; Lillången. Synes den var tøff og praktisk på ett lite bad!
  Hilsen Merete -- lykke til på Ikea!

  SvarSlett
 3. Flott blogg! Ja det ser ut til å bli ei fin og koselig hytte.
  Ha ein fin haustferie.
  Helsing Kirsti N.

  SvarSlett
 4. Hei Kirsti, og takk for helsing !
  Joda, no blir det haustferie - åper på å få gjort ein del. Snøen kom litt tidlig, men vi får håpe ikkje alt ligg heilt til våren kjøm igjen... Skal prøve å komme meg til Eidsdalen og besøke vår ex.kollega Stein Ove, som bygge hytte der. Bloggen hans heite : Hyttebloggen - Litle Kvitla. Ligg på høyresida på bloggen min under "min bloggliste". Ha ein fin haustferie dokke også! Klem M

  SvarSlett