mandag 25. januar 2010

Ny helg - nye muligheter !


Så kom endelig parketten! Fredag ble den levert med lastebil til skitrekket, og derifra kjørte Johan Arnt den opp med sin kjære John Dere helt fram til hyttedøra. Så var det bare å lempe 1000 kg/51 pakker med parkett inn verandadøra. Den satt - takk so mykje, Johan Arnt !


I løpet av "ferieuka" si, fikk hyttebyggeren lagt Litex-plater på badet som var klar for membran etc av hyttefruen som skulle jobbe alene på hytta denne helga. Alt var klargjort for membran-smøring både på vaskerom og bad, bortsett fra at det manglet membran... Bare 5 kg stod klar til jeg kom på lørdag, mens jeg antok at jeg kom til å trenge nærmere 15-20 kg...

Lørdag kveld var jeg allerede tom for membran (blå) som bare rakk til delvis på veggene, samt at jeg også gikk tom for fiberremse til å ha på skjøtene og skruene. Nedtur, siden arbeidet skulle være ferdig til mandag når flislegger skulle komme...
Tilfeldighetene ville ha det til at elektrikeren vår ringte på søndag og ville komme på inspeksjon sammens med sin fru - og når jeg fikk fortalt hva jeg slet med, så ordnet "elektrikerparet" Irene og Gunnar membran til meg fra nabolaget sitt på Ellingsøya ! En god nabo som hadde for mye membran til overs, og til og med sendte han med fiberrull også. Snakk om flaks - klokka 2100 søndag kveld var jeg ferdig med 2 strøk membran på alle gulv og veggene ferdig smurt! Tok ekstra mye både på vegg og på skjøter ved dusjen og rundt vasken (mer enn det som bildet viser der vasken skal stå)

Mansjetter til 2 sluker fikk jeg montert også, samt mansjetter til alle rør ut av vegg, enkelt og greit å tre på og smøre rundt.

2 strøk med grå membran på vaskeromsgulvet - klart for flislegging.

Fikk også beisa ferdig baderomstaket og taket på gangen (bildet over).
Målene på trappa er levert til Melby Snekkerverksted AS, og de skulle få trappa ferdig på 1 uke istedenfor 3 uker ! Kjekt !!
Nå er flisleggeren på plass og starter arbeidet sitt og da blir det kjekt å se til helga hva som er gjort! I tillegg har hyttebyggeren lagt ferdig panel på 1 soverom på loftet ikveld.
Vi har med andre ord håp om fortsatt å komme "innomhytte" til påske ;-)

2 kommentarer:

  1. Se her går det fremover ja. Flinke til å stå på og jobbe!Regner dere med at dere er helt ferdig til påske ? Hos oss ankom kjøkkenet i dag...dvs litt dårlig timing for vi trodde nok at vi skulle være kommet lenger når vi bestilte så nå står kjøkkenet fint plassert i kjellerstuen inntil hytta er klar for det :-). Mvh Anne Lene - www.hyttebloggen.no

    SvarSlett
  2. Hei Anne Lene og takk for kommentar!
    Vi tror nok ikke at vi blir helt ferdig til påske nei, men som du ser så har vi kapitulert på flisleggingen selv og hyret inn en kjapp flislegger som nå står på "døgnet" rundt! Veldig bra (for oss!) og glade ble vi. Såg litt svart ut for påsken dersom vi ikke gjorde det. Ser for meg påske uten lister, badstu, loftsbadet og heller ikke alle soveromma ferdig. Men den er grei !
    PS; har lagt inn komm hos deg også idag.

    SvarSlett