søndag 21. mars 2010

Vi flytter inn !

Sent fredagskveld, kjørte vi avgårde med fullastet Statoil-henger med møbler. Alt ble båret inn lørdagsmorgen, og her er det spisestua som er kommet på plass.

Kjøkkenvifta er montert, det samme er downlights og lys under overskapene

Stålstang fra IKEA med krydderhylle og andre duppedingser...

Sofa og salongbord - og påskeappelsiner ! Rart å tenke på at 3 timer tidligere så var denne stua full av materialer, maskiner og utstyr, sagmask og anna rusk ! Bak sofaen ligger det en stabel med lister som fortsatt mangler på loftet.


Lenestolene flyttet til stua.

Fikk også skurevaska og montert denne hylla til gangen - en gammel rekved fjøl plukket i fjøra på Alnes-fyr for 14 år siden !! Siden har den ligget i garasjen og plutselig så ble den til nytte. Etter å ha studert fjøla, så har vi kommet til at den må stamme fra en gammel båt - en stor en, siden fjøla var så rett. Den hadde nagler i seg også. Kjøpte knekter, som ble beiset i samme farge som veggen, samt kroker. Kjekt med gamle minner...

I tillegg fikk vi på plass dusjvegger, baderomsinnredningen, elektrisk vifte på badet, satt inn badstudør (slik at badstua som er lastet full av malingsspann, fliser etc ikke er åpen inn til badet), montert seng til "gutterommet" (som ble brukt av jenter i helga, Marius!), lagt opp 8 lengder med gardiner på kjøkkenet og hengt opp, stekt 50 sveler (alt er spist opp, Bjørgen!), koblet opp parabol-tv (hvem har tid til å se tv...). Så nå begynner det faktisk å bli bra til påske. Denne uka må vi prøve å huske på alle de "små ting" som må inn i hytta - alt fra lyspærer, visp, skåler, plast-folie, lamper etc etc.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med flott hytte!!
    Og takk for en fin blogg:)

    SvarSlett
  2. Hei, og gratulere hele familien med en flott hytte. Spennende å kunne følge med underveis gjennom en god oppdatert blogg fra "mor". Litt av et arbeid dere har lagt bak dere til nå. Det blir godt å kunne nyt påsken PS! Skapet på soverommet og nattbordene kan jeg stå inne for er bare kjempe bra. God plass til litt av hvert:) STILIG HYTTE !!! -
    PS! Takk for fin påskehilsen, den varmet. Blir fin å ta med på hytten over helgen. Klem fra synnøve:)

    SvarSlett