tirsdag 9. mars 2010

Litt småtteri...

Denne helga ble det bare hyttefrua som rakk en tur på fjellet på søndagen, resten av helga måtte far jobbe, hestestevne for datter og mor og så var den helga over. Fikk vasket ned hele kjøkkenet og fylt opp i skuffer og skap med diverse utstyr, vasket soverom og montert ei seng, slik at nå er det bare stua som er arbeidsrom i 1.etg og den har jeg stengt av i åpningen med plast og håper at det ikke skal støve ned i resten av hytta. Men, i løpet av uka som var fikk jeg faktisk tak i stoff og lånt symaskin med svigermor og så ble det 3 liftgardiner til soverommene. Rødstripete til "jenterommet" og det blåstripete til "gutterommet". Moro å sy igjen også, Bjørg !

Her er baksida på liftgardina til et lite soveromsvindu (55 cm bredt), i linstoff med litt mønster. Alle liftene var av 3 forskjellige stoff, men går like bra å sy alle typene. 3 bånd på de små gardinene og 4 på de bredeste.

Til slutt skal jeg legge inn trelister oppe og nede (restematerial på hytta selvfølgelig ;-)) samt at jeg fant øyekroker i "smykkeskrinet" til far som skrues inn der båndene starter oppe og 2 øyekroker øverst på stangen til å henge opp med. "Trygt, kjapt og billig" måte å sy liftgardiner på. Stoff kjøpt på Herlighet i Ålesund, takk for råd og tips derifra, Kristin !

Til helga blir det jobbing på lørdag og søndag, og da monterer vi sengene ferdig på hytta og har lyst å sove der for første gang hele gjengen ! Håper derfor rørlegger Løppen har innstallert vann og toalett til helga...

2 kommentarer:

  1. Så flink du er som syr liftgardiner selv. Syntes det ser så vanskelig ut jeg!!
    Spennende med overnatting der i helga. Blir nok populært!!

    SvarSlett
  2. Veldig bra! Her var det skjedd mye siden sist jeg var inne. Har blitt lite blogg både selv og besøk hos andre. Kos dere videre med finishen og detaljene før påsken setter inn! Blir veldig fint hos dere :-)). Og for et fantastisk bilde du har som heading nå! Mvh Anne Lene

    SvarSlett