søndag 16. mai 2010

17. mai 2010 - Hipp hurra !

Så har vi endelig fått gjort litt arbeid igjen... Det går ikke så fort lenger med resterende arbeid etter at vi har flyttet inn, det kan man trygt si - og det er det vel flere som kjenner seg igjen i. Endelig, så fikk vi satt inn ihvertfall 2 av ventilene som vi har fått sendt direkte fra Maxbo på Fagernes etter tips fra Roger S. Takk for det! Ingen i hele Ålesund kunne levere treventiler som vi ønsket oss, og etter tips fra Roger S. så ble det til at vi kontaktet Maxbo på Fagernes og de sendte ventiler og giro i samme pakke - takk for handelen og flott service !


Ventilene er fra Fresh Norge AS på Langhus, og er i ubehandlet tre. Foreløbig har jeg ikke beiset de, da de faktisk ikke er så ulik beisfargen på panelen. Får se etterhvert.

Og slik ble det på vaskerommet. Sola skinner igjennom ventilen og ga lys og frisk luft !

Utvendig ble det montert Flexit ventiler, som vil bli beiset i samme farge som bordkledningen.Har letet etter TV-bord til hytta og ikke funnet noe som passet før denne dukket opp i brosjyra til Jysk til bare kr 900,-. Den er i oljet eik, og siden stuebordet er i beisa antikk eik og gulvet er i gråbeisa eik, så prøvde vi å finne en beis som passet til dette.

Resultatet ble slettes ikke så verst, med 1 strøk Jotun interiørbeis i fargen Dybde som ble penslet på og deretter "tørket" av med en klut, så ble benken mer i stil med bord og gulv.
TV-bord på plass med Canal Digital parabol abonnement til hyttepris ! Det lønte seg for oss, byttet ut kabel abonnement fra samme leverandør hjemme (boksen var utslitt i tillegg) og tegnet nytt parabol hjemme og på hytta til god pris for hytta. Vi valgte Norgespakken til kr 49,- pr. mnd. på hytta, se http://www.canaldigital.no/TV/Parabol/Temasider/Tilleggstjenester/Hytteparabol/


Denne gamle stolen har stått på garasjeloftet hjemme i mange år nå, var malt i en bondeblå farge med utslitt stoltrekk. Malt hvit ute i fineværet og trukket om med nytt stoff.

Samme stoff som liftgardinen og vips så ble det stol/nattbord på jenterommet på hytteloftet.
Glemte å ta bilde av badet på loftet, som vi faktisk har støpt gulv på også denne helga. Bar opp 25 kg sekker med tørrmørtel og blandet i balje på ganggulvet oppe på loftet og fikk det endelig gjort. Nå gjenstår litt isolering og litt panel på badet, før vi starter flislegging av gulv og dusjvegger. Glad for at vi valgte eget bad på loftet til ungdommene og gjester!
Nå er hyttefamilien tilbake til heimen for å feire 17. mai. Ønsker alle en flott 17. mai feiring !!

2 kommentarer:

  1. De treventilene på Rogers hytteside har jeg lurt på også. Vet jo ikke om vi får bruk for dem ennå, men nå vet jeg hvor vi kan finne de når de ikke er å finne i Ålesund og omkrets! :-)

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant ! Bygger du hytte i nærheten av Ålesund kanskje ? Håper å se en blogg fra deg...

    SvarSlett