søndag 4. juli 2010

SOMMEREN 2010

Bilde av solnedgang, tatt langt oppå fjellet fra hytteveggen sommeren 2010

Joda, vi holder fortsatt på med hytte, men dessverre har det blitt lite blogging og faktisk litt lite gjort på hytta også... Vi satte igang med badet på loftet etter påske, men det er foreløbig bare lagt 2/3 med panel på veggene og støpt gulvet (5 cm plate med Maxit Tørrbetong i 25 kg sekker som vi blandet oppe på loftet - enkelt og greit), hatt på membran og så har det stoppet opp. Vi prioriterte å starte ute istedenfor...
Så var vi samlet hele familien på hytta, vi startet ferie allerede fra 17. juni, og de 2 siste ukene har vi vært på hytta og jobbet litt. Her er det felles matlaging, ikke ofte det skjer lenger...
Pus er også med, er noe neddopet på dette bildet og ligger og holder seg fast i teppet i sofaen... Lite villig til å kjøre bil, så derfor må vi benytte "reisesyketabletter". Nå er han imidlertid i full vigør og storkoser seg ute så å si 24 timer i døgnet -han fanger nemlig mus i hopetall !

Nå har vi endelig fått litt orden på tomta, men vi savner sårt ei gravemaskin til å planere ferdig all jorda som ligger i meterhøye dunger enda. Vi fikk leid ei minigravemaskin så vi i det minste fikk lagt igjen dreneringsrørene rundt eiendommen og fått laget ferdig fundamentering til plattingene. Har startet "skruing" av kjøkkenterrassen, håper på å innvie den imorgen ! Skal legge inn bilder av arbeidet, men har dessverre ikke kabel til å få lagt inn bildene.

Fortsatt god sommer til dere alle sammen !

1 kommentar:

  1. Det høres ut som om dere koser dere fint på hytteferie. Vi drar selv avgårde i dag og jeg gleder meg sånn! To uker med arbeid/ferie på hytta. Vi har en del igjen å beise utvendig så det blir mest utearbeid.
    Vi har noen gode naboer som lånte vår hytte forrige helg for å kikke på tomt på Overøye :-) De er helfrelst og på jakt etter en lukurativ tomt, så om du hører noe får du tipse meg.
    God sommer til dere fra oss.

    SvarSlett