mandag 3. mai 2010

Ikke vår enda, nei...

Jaja, det er mandag 3. mai 2010, og det snør ute.... Ble ingen hyttetur i helga, ble ingen skitur i helga (1.mai på ski er jo tradisjon!), ble ingen hagejobbing hjemme i helga FORDI det er kald og sur vinter enda! MEN, jeg trosset haglbygene på 1. mai i fortvilelse over det dårlige været og malte ytterdøra hjemme i en slags sotgrågrønn farge da den hvite var blitt både slitt og stygg i lakken. Tips til vedlikehold av ytterdører er bilpolish - det skal jeg ihvertfall prøve på den hvite hyttedøra før den også blir like stygg som den gamle hjemme ! Et annet tips er ; IKKE mal dører i haglbyger, haglene sitter så godt fast i den våte malinga og smelter knapt nok - verre enn mygg!

Så derfor dette bildet en 3. mai og jo, det er snø alt det hvite du ser... og det snør sikkert enda verre på hytta... Hva gjør man ???

2 kommentarer:

  1. Heisann . Likte værstasjonen deres, kunne du opplyst hvor den er kjøpt :-)

    SvarSlett
  2. Heisan, den er kjøpt på Noras Place i Ålesund og kostet under hundre-lappen! Se også kommentarer fra forrige innlegg om hjememsiden deres:

    "Og joda,den er kjøpt hos venninna di på Noras Place i Ålesund by, en flott butikk som jeg snoper litt på nå og da, både til meg selv og til venninner ;-) bare se her folkens : http://norasplaceblogg.blogspot.com/ "

    SvarSlett