søndag 25. april 2010

Avslappning...

Hyttehelg med nesten bare avslappning - 4 skruer i veggen og en krakk ble montert, det var alt og veldig rart !!! Falt for denne værstasjonen, dvs. den var egentlig en gave til ei god venninne som også har laget seg hytte og du skal få en du også en dag, har kjøpt en ny til deg !

Værstasjonen passet fint til utelampa og konglekransen fra mormor. Snora indikerer hvilket vær vi har, og som dere ser, loddrett snor og flott vær ;-)
Badet har fått hånddukreol og en kombinert skittentøy/krakk med pute i eik, funnet på Skeidar. Faktisk rimeligere enn Ikea sin! Badet ble litt "varmere" med treinnslaget, synes nå jeg.
Har også funnet disse 2 glasshyllene på salg på Ergo (billigbutikk), halve prisen av Ikea sine (som jeg ikke når tak i på disse kanter av landet :-( ) . Alt i alt ble det ett rimelig bad; høyglansskap med 2 skuffer inkl. vask og stort speil fra Coop Bygg til bare kr 2.790,-, dusjkabinett til kr 1790,- fra Byggmakker, reol og skittentøy/krakk tils. kr 500,- og knagg i eik kr 59,- fra Skeidar, badematte kr 99,-.
Bambus såpedispenser kr 99,- og såpeskål kr 79,- hos Skeidar, finnes også hos Ergo enda noen kroner billigere.

Leselampe fra Skeidar i litt gammeldags stil ved godstolen til ho mor !
Ellers fikk vi luftet oss litt denne helga, sett oss litt rundt i nabolaget og tittet på andre hytter. Fortsatt masse snø i fjellet hos oss, skitrekket gikk og løypene er fine fortsatt! Traff også ei som hadde fulgt bloggen min, som var godt i gang med egen hyttebygging. Ta dokke ein tur - det hadde vore kjekt ;-)

4 kommentarer:

 1. He he, sånn værstasjon har jeg også...
  PS.. Er den tørr da?!

  SvarSlett
 2. hehe, tørr og fin - bare tørrvær hos oss ;-)

  SvarSlett
 3. E åsså har samme værstasjon. he he. Fikk den i innflyttingsgave av mine venninne som driver Noras Place og Cosmo i åleund Mulig det er hun som selger den på Nora?

  SvarSlett
 4. Og joda,den er kjøpt hos venninna di på Noras Place i Ålesund by, en flott butikk som jeg snoper litt på nå og da, både til meg selv og til venninner ;-) bare se her folkens : http://norasplaceblogg.blogspot.com/

  SvarSlett