lørdag 4. desember 2010

Førjulstid og dårlig med hyttetid...

Det nærmer seg juletid og det har vært få rapporter fra hytta på bloggen. Vi har likevel brukt hytta mye i høst og kost oss masse, men dessverre litt mindre nå før jula setter inn... Er nok fortsatt litt som gjenstår her og der, men badet på loftet har vi tatt i bruk, kjekt for de som bor på loftet !

Hadde jo tenkt å blogge om noe kjekkere enn et kjøl/fryseskap som ikke virker nå til jul, men slik ble det altså dessverre ikke... Det verste er at vi ikke kommer oss på hytta for å sjekke heller, og er nok spente på hva som møter oss etter 14 dager uten tilsyn! Rapport følger...
Uansett, vi gleder oss ihvertfall til å feire vår første jul på egen hytte; hogst av juletre fra egen skog, pynting av tre med "gammeldags" pynt, hvit adventsstjerne i papp i kjøkkenvinduet og masse levende lys (som må passes godt på!) og selvfølgelig litt hvit snø utenfor ;-)

3 kommentarer:

 1. Ser at dere har en Dovre Pegasus Leg ovn. Er dere fornøyd med den?
  Har den samme ovnen og sliter med å få den til å fungere skikkelig.

  mvh
  einar@hoybakk.no

  SvarSlett
 2. Hei,
  Skulle ønske vi kunne si at vi var 100% fornøyde, men dessverre er vi nok ikke det! Vi monterte også en liten Dovre ovn på kjøkkenet på samme pipe, og den gir raskere effekt og kanskje også høyere effekt? Glassene soter også veldig lett, men vi er usikre på om vi har truffet riktig med trekken når vi fyrer...Hjemme valgte vi en Contura (ekstra høy)som vi er veldig fornøyd med, men tenkte vi skulle prøve en annen på hytta, ikke så lurt kanskje? Hva er din erfaring? Har du kontaktet butikk evt Dovre?

  SvarSlett
 3. Sjekk denne linken :

  http://www.byggebolig.no/index.php?topic=13169.0

  Jeg har de samme negative erfaringene som beskrives i dette forumet. Døren har riktig nok ikke falt av enda, så her må jeg sjekke hengslene.

  mvh
  Einar Høybakk
  95773565

  SvarSlett