tirsdag 28. desember 2010

Vår første jul på hytta - 2010

Da har vi hatt noen flotte dager på hytta vår i jula - juletreet ble hentet i familiens skog og pyntet med rødt og lin og annen "naturpynt". Artig med såååå høyt juletre for første gang !

Alle treene var godt nedsnødd og dermed ikke så lett å se resultatet, men kjekt med sjølhøgd :-)

Mye snø til jul - og til lille julaften klarnet det opp og ble hele 19 kalde grader og knall blå himmel som varte helt til 4. juledag.


I kulda er det viktig å passe på småfuglene også ! Vi fikk et nydelig fuglebur fra nissen til jul, som passet perfekt til hytta ;-) og mat ble det på gjestene. Nydelige røde dompapper kom også på besøk med julefargen på brystet sitt.


En gammel halmkrans med ny sløyfe ble hengt ved inngangsdøra.


Julestjerna på plass i kjøkkenvinduet.

Flott lykt fra Elin & Lars til hytta - passet perfekt !
Fantastisk vær disse juledagene - kaldt men utrolig flott ;-)

Det ble skiturer hver dag og i år har Overøye i Stordal fått nye flotte preparerte skiløyper, så vi storkoste oss på tur !
Hytta fungerte perfekt i snart 20 kuldegrader - ikke frøs vannet, godt isolert hytte gir god og varm hytte, faktisk bedre enn huset vårt! , begge vedovnene ble brukt samtidig på de kaldeste dagene (en på kjøkkenet og en på stua, noe vi synes er en veldig god løsning) og nå har vi fått dreisen på fyringa på Dovre Pegasus Leg ovnen også (vet at mange sliter med denne dessverre), loftet (3 soverom + bad) trenger ingen egen oppvarming, god lunk selv på det kaldeste. Som ekstra "fryseskap" til all maten, brukte vi kjølebag og satte på verandaen i kulden, og det største raftekottet på loftet ble brukt til ekstra kjøleskap.
Ønsker alle en fortsatt riktig God Jul og ett Godt Nytt HytteÅr 2011 !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar