torsdag 22. oktober 2009

Mandag 26. oktober 09 : Det går sakte men sikkert framover !?

Det ble nok ikke til at snekkerene kom forrige uke -- og vi som hadde beisa klart såååå mye panel. Ny ladning med panel ble levert til helga og da satte vi igang på loftet og fikk kledd taket ferdig før vi setter opp stendere der. Moro med glattpanel i 3 forskjellige bredder - må faktisk tenke og bestemme oss for hvilken bredde som skal brukes til neste lengde, panelen ligger vilkårlig uten noe fast system, men likevel viktig at det går ca like mye av hver sort...hm.. Synes det blir pent, men synes den er litt mer krevende å få lagt i taket enn skyggepanel, så akkurat nå er jeg kjempeglad for at vi har hyret snekkerene til å ta de høye takene på stue/kjøkken !

I dag, mandag 26. oktober, var snekkerene på plass igjen, og satte igang med å fullføre utvendig siden været fortsatt var fint etter en flott helg på fjellet. Muren som viser på bildet, skal kles med grå fasadeskifer kjøpt på Flisekompaniet.Snekkerene har idag kledd ferdig rundt kjøkkenvinduene med sinkbeslag, flott arbeid ! Så skal det legges fasadeskifer nedenfor.

Som det her vises godt på bildene, så har de utvendige løse sprossene på vinduene fra Natre dessverre løsnet og rett og slett sklidd ned. Har enda ikke sett noe til Natre som skulle komme og se på dette !

Kjøkkenutgang til frokostterrasse -- den har vi IKKE begynt på nei...


Ellers hadde vi mye besøk på hytta i helga, og det synes vi er veldig kjekt! Søskenbarnet mitt og mannen hennes (de har også hytte der) og 4 andre hyttenaboer kom innom, og til og med "hjemmenaboen" kom på søndagstur. I tillegg inviterte hyttenaboene fra Trøndelag oss på kaffi og vafler i hytta si -- ! Jo, å bygge hytte er veldig "sosialiserende"! Vi er flere som nå er blitt kjent med hverandre i hyttenabolaget, men som ikke nødvendigvis har bolig i samme by. I tillegg kommer alle de man "treffer" gjennom hytteblogginga, kjekt å komme i kontakt med "likesinnede" rundt om i hytte-Norge!
PS; snøen har nå nesten smeltet helt bort hos oss, og vi håper inderlig å få på plass de øvrige tunge tingene før det kommer en "ny" vinter...

2 kommentarer:

  1. hehe...trur nok ikke det nei... se siste innlegg idag, så ser du alt gjenstående arbeid etter at jeg gjorde opp en status for meg selv her jeg sitter! hm...

    SvarSlett