søndag 1. november 2009

Panelering

En ny flott høsthelg er over, det er søndag 1.november og vi har hatt snart 10 varmegrader og sol, snøen har nesten smeltet bort. Snekkerene har nå gjort ferdig rundt kjøkkenet og det gjenstår bare litt beising.

Hytta på baksida med inngangspartiet som vil få treplatting/trapp til våren...

Denne helga gikk vi løs på stua og la ferdig beisa panel rett på veggen! Taket på stua hadde snekkerene lagt og da ble det flott å se på søndag ettermiddag at vi faktisk har "nesten ferdig" stue!


Arbeidet gikk unna når svigerfar stod ved saga (Bosch PCM 8S - super god gjærsag), far i hytta med spikerpistolen og mor i hytta med de siste 5 cm isolasjon, hammer og bankebrett for å få panelen på plass.

Ekstra spikerslag ble lagt inn bak panelen der TV'en skal henge eller stå; vi har ikke bestemt oss for hvordan dette skal bli og derfor var det best å sikre seg med ekstra spikerslag. PS; vi husket å merke av på panelen hvor høyt spikerslaget kommer!

Denne lille vogna her er en super investering ! Gassovn til ca kr 600 og gir over 4 KW varme, den triller vi rundt i hytta der vi jobber. Foreløbig er det så mildt at vi klarer oss uten den helt til sent på ettermiddagene. Mon tro hvor lenge det vil vare ?


Neste helge er det cupfinale - Aafk og Molde - men noen må jobbe og noen ofrer seg og reiser IKKE på cupfinalen, hytta trenger fortsatt hjelp for å bli ferdig. Styrkevilje eller viljestyrke, uansett, her biter vi tenna sammen og ofrer alt...
Søndagsbesøk denne helga også, min gode, gamle kollega Helge og kona Lisbeth var innom med flere !

3 kommentarer:

 1. Gu kor fint det blei!! Så kjekt å se.
  Blir liksom mer skikkelig hus når man får opp innervegger! Herlig!

  SvarSlett
 2. go'kveld i stua, takk for det! Blei fole fint med dokke også, no går det unna med de. ;)

  SvarSlett
 3. Så fint det blir! Liker vinduene deres veldig godt. Fint med stående panel inne. Det ble dessverre ikke det på oss:-(

  SvarSlett