søndag 15. november 2009

Kveldsstemning på fjellet

Bilde tatt søndag kveld den 15. november og 10 pluss grader og ingen snø! Jo, det ble en fin senhøst for oss hyttebyggere som ikke trenger snø på lenge enda... Denne helga fikk vi på plass resten av panelen, det ble noen vendinger fra hengeren og inn i hytta det. I stua er nå all panelen lagt ferdig, samt at vi fikk startet på kjøkkenet og flyttet ALL panelen inn på stua som nå fungerer som lagringsplass. Søndag ble det største soverommet nesten ferdig + at vi måtte flytte om på all materialen ute IGJEN... Nå ligger den trygt og godt under tak på verandaen.

Neste uke håper vi elektrikeren kommer slik at vi nå får gjort ferdig alle installeringer og resten av isoleringen i taket på plass ! Videre planer blir å få satt på pipebeslaget og pipehatten. Hadde vore fole kjekt med vedovn no snart, men det må endel arbeid til før den er på plass, ja. Vi trenger også å sette opp en brannhemmende plate ved siden av pipa i hjørnet der ovnen skal stå, men dette har vi ikke rukket å finne ut av enda. Noen som har tips til plate som er god nok til dette pluss at den skal tåle fasadeskifer som skal limes på ?

1 kommentar:

  1. Vi valgte å bygge brannvegg med litt mindre leca blokker istedenfor plater. Vi har kledd veggen igjen med skifer etterpå så da var det ikke så nøye med finishen likevel siden våre håndverkere elsker å mure og pusse. Men de selger litt dyre men fine plater på maxbo som fint kan være brannvegger.

    SvarSlett