onsdag 4. november 2009

Inventar til hytta

Lefdal fikk besøk av oss i går kveld. Da bestilte vi det meste av kvitevarer som manglet. Oppvaskmaksin (innebygd) har vi allerede kjøpt på Ikea. Det ble denne stålvifta fra Thermex til kr 4.995,- på kjøkkenet i 90 cm bredde, god plass siden vi ikke skal ha overskap på sidene av vifta. Da blir den litt til pynt også !



Innebygd stålkomfyr fra Gram med topp (ikke induksjon...) til kampanjepris kr 3.995,- (med induksjon kostet den kr 5.995,-)


Stål kjøl- og fryseskap til kampanjepris kr 4.995,- fra Electrolux. 223 ltr kjøledel, og fryseskap hvor man kan ta ut alle skuffene og dermed sette inn noe stort til frysing dersom behov, kanskje en mega kalkun eller andre store dyr, sa jegeren i familien. Mange av de andre fryseskapene hadde fryseelement i 3 rader som gjorde at man ikke kunne fryse store ting selv om man tok ut skuffene.
Videre endte vi opp med en enkel vannkoker til kr 100,- en reisehårføner til kr 100,- og mobilt bredbånd, har lagt klart i hytta for innstallering av bredbånd, men foreløpig prøver vi dette. Det ble Telenor sitt for å være sikker på å få dekning i vårt fjellområde (eneste som har montert sender hos oss), type "Kveld og Helg" - gratis etter kl 17 til kl 08 og fritt i helgene. Det skal sikkert holde, tror vi !

Hadde nesten bestemt oss for TV også, men der ble vi i tvil om vi trenger 38,40 eller 42 tommer... Vil helst han den så liten som mulig, men er veldig glad i 42 tommer hjemme og det blir ca samme avstanden å se på TV i hytta. Noen kommentarer ? ;)


Til slutt endte murmeldyrene opp med å investere i flanell sengesett til kr 99,- på Princess i blå/beige ruter. Koselig og godt og varmt...
Joda, det ble en "stor" handlekveld, godt med alt som er gjort ;) Syntes faktisk at vi gjorde veldig gode kjøp hos Lefdal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar