torsdag 19. november 2009

Stor og liten hytte..

Mens dagene går og vinteren uteblir, så sitter mor og tenker fremover mens far er konsentrert om nuet. Far er på hytta og jobber på fridagene sine, og da blir det jo spennende å se i løpet av helga hvor mye som er gjort. For nå føles det litt sånn at fremgangen ikke er så stor for hver helg som går. Ingen snekkere som jobber der heller, og da blir det mye egeninnsats... Men så er det altså at i løpet av denne uka så er det flere som ville hjelpe til, og det setter vi utrolig pris på, både med hjelp til kjøring og bæring av tunge ting (takk for det, Arnt!) og på lørdag får vi 2 erfarne hyttebyggere (JM & Bj) som ville dytte oss videre. Supert !

Vi har også brukt uka på å få hentet varer, bl.a. ovn, dører, badeutstyr etc. hos Byggmakker, noe som ble bestilt for mangfoldige uker siden. Dette skulle vise seg å være svært vanskelig for Byggmakker å samle ihop selvom vi avtalte tidlig om morgenen at vi ville komme etter kl 17 for å hente alt sammen. Det ble en sen kveld med flere timers venting for å få dette inn på hengeren! Utrolig kjedelig og svært irriterende - dette er ikke godt nok !

Legger ved et bilde av boden som vi en vakker dag skal starte på ETTER innflytting. Den kommer til å bli sårt savnet før den er på plass. Spørs om far ikke må tenke på å utvide den allerede før byggestart...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar