søndag 14. februar 2010

Morsdag ;-)


Mor & datter har hatt jobbehelg alene på hytta på morsdag-, valentine- og fastelavendag. Og vi rakk å feire alt sammen ja ;-)
Vi begynner faktisk å bli litt lei all snøen nå, og det er ikke ofte det kommer fra min munn - men når man har måket seg frem til dører 6 ganger før man er på plass (etter å ha hentet kjøkken deler på en lagringsplass, gravd frem nøkkel til sovehytta samt måket seg frem til 2 innganger på egen hytte) ja da går tida til måking istedenfor jobbing innendørs :-(Jentene fikk beisa ferdig hele vaskerommet, resten av kjøkkentaket, syrevaska all marmorflisa på badet samt 2 timer med rydding av det ene soverommet nede som har vært lagringsplass til skruer, spiker, maling, pensler, hammer, sag, rot, rusk etc...


Søndag ble det baking på morgenen (boller fra datter til mor ;-)), samt oljing av marmorfliser med påfølgende polering. Alt i alt, en del arbeid med badet, som jeg også var så uheldig å ikke vaske godt nok rent etter fugingen. Ble noe ekstra sliping og skuring ja... både med sandpapir, syrevask, skuring, sinne o.l... Nå ser det veldig bra ut heldigvis, klart for taklister og montering av innredning. Døråpningen er inn til badstua, der setter vi inn dør nå og så skal resten taes igjen en annen gang...

Her er soverommet som ble tømt for diverse utstyr, beiset ferdig taket idag og gjort klart med underlag for parkett. Til slutt fikk jentene skrudd i sammen 4 IKEA skap i en fart før vi returnerte nokså tidlig til Ålesund. Det gikk overraskende fort å montere - det var faktisk GØY !!! ;-)


Ikveld kom det ny leveranse på døra fra IKEA, svigers har handla HEMNES-seng til det ene soverommet. Den blir praktisk med 2 madrasser og muligheter til å dra ut til dobbelseng (160 cm).
En ny arbeidsuke og så er det vinterferie, vi skal ha 3 dager fri alle sammen og da blir det nok en del jobbing og så vips så er vi nesten i mål - ihvertfall klar til siste innstallering av rørlegger og elektriker før påske !!

2 kommentarer:

  1. Oi her går det fort i svingene. Dere er ikke utslått av varmen dere nei!!Vi har nesten 40 grader. Har det utrolig flott her vi er.
    Kos dere i kulden, skjønner at snøen ikke drar med det første.....:)
    Klem fra Bjørgen og gjengen

    SvarSlett
  2. Hehe...ingen varme her nei! Takk for hilsen fra Thailand, det var ikke verst - varmer ei stakkars frossen sjel som bygger og bygger og bygger! Kos dokke og nyyyyt det !

    SvarSlett