mandag 1. februar 2010

Trapp, fliser og parkett - "før og etter" bilder

Da er både helga ferdig, badet ferdig flislagt, gangen ferdig flislagt, under vedovn flislagt og neste er da vaskerom. Er veldig spent på fasadeskiferen på veggene rundt ovnene som blir neste jobb for flisleggeren.

Så ett "før og etter"- bilde også på nybygget hytte ! Måtte bare få prøve det jeg også... Dette er altså ett av soverommene på loftet på ca 7 m2 med "stort" rømningssikkert vindu (1x1 m). (derfor de 2 strekene på midtstolpen på vinduet). Vinduet har bare benhøyde 30 cm - ble litt forundret når vi oppdaget det ved bygging, men gir ihvertfall mye lys og rømningssikkerhet!

Så er rommet nesten ferdig! Parkett ble lagt i en fei sent søndagskveld. Mangler bare hvite gulvlister og beisa enkle taklister. Dårlig bildekvalitet på mobilen ja...
Ellers har vi jobba med trappa i helga - ble levert ubehandla, har beisa 1 strøk med Zen Sand og fått lakka nesten 2 strøk på det meste, alt før montering som vi også skal "gjølesjøl".
Søndag fikk vi besøk av søskenbarnet mitt med frue fra Romsdalen (snekker som bygger flotte hytter på Bjorli). Vi fikk karakteren GODKJENT på alt !! Jess!!
Til slutt MÅ jeg bare legge ved ett bilde fra de gode 60-åra, tatt på hytta til besteforeldrene til dagens hyttebygger. Det var tider det - pil og bue ute i det fri var "livet" ! Hva skulle man med skytespill på pc'en ??? Sekunder etter at bildet ble tatt, ble dessverre den ene indianeren tatt i ruteknusing på hytta i bakgrunnen, med, ja nettopp, pil og bue ! Dagens hyttebygger er minstemann på bildet og har nettopp fått seg en kilevink av storesøster...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar