tirsdag 9. februar 2010

Ny rapport fra hytta - det skjer mer...

Mottok ikveld dette flotte bildet fra fjellet + litt status fra hyttebyggeren som skal jobbe i 2 dager på hytta. Kommet 50 cm med nysnø siden søndag og da ble det problemer også for vår "traktor" å komme seg opp på hytta. Johan Arnt var der igjen - lager vei og vi er reddet, igjen ! Tuuusen takk ;-)

Hyttebyggeren skal ha sin første overnatting der i natt - på sin nye IKEA-madrass størrelse 160 cm lagt på gulvet på det største soverommet på loftet. Real turmat ble laget på primus på kjøkkenet! Tipper han koser seg glugg ihel...

Han har jobbet også - lagt panel på hele vaskerommet. Det hadde vi ikke begynt på en gang, bortsett fra at undertegnede hadde kappet klart en del panel i helga.

Hyttefruen hadde seg en liten handlerunde i kveld etter jobb, og da måtte bare disse være med hjem.. Gråmelerte kurger, den firkanta til aviser/blad og den andre til ved.


Bordlampe til den gamle kista ble også med hjem.

Og bord i gråmelert eik til stua. I tillegg rakk jeg å strikke litt i kveld, for første gang på sikkert 10 år - og gjett hva det er ; strikkaputer til sofaen. Bilder følger senere, Beate og Irene! Nå må fruen sove...

1 kommentar:

  1. Kjempefine ting du har handla. Likte veldig godt bordet og lampa!! Og kurvene er i samme fine fargen som utestolene mine på hytta! Kanskje jeg må herme :-)
    Gøy å se at det tar sånn form. Går fort nå syntes jeg.

    SvarSlett